Hajdú Balázs showder klub

ShareHajdú Balázs showder klub szereplése meghozta számára az országos sikert, tegyük hozzá: cseppet sem érdemtelenül! Egy olyan ifjú humoristáról van szó ugyanis, aki nem szégyenli kimondani az igazságot egyetlen témában sem, ráadásul olyan megvilágításba tudja helyezni a dolgokat, hogy még a legkomorabb néző is hangosan felnevet! Dumaszinhaz.hu – viccáradat a színpadon!

Fábry Sándor a dumaszinhaz.hu oldalán

ShareFábry Sándor a dumaszinhaz.hu oldalán, vegye komolyan a humort. Ne habozzon, rendeljen jegyet és töltsön el időt azzal, hogy a nevetésnek adózik. Kapcsolódjon ki felszabadító módon, ne hagyja, hogy a frusztrációk uralják napjait. Hiszen ha kinevetjük a gondokat, az élet fonákságát,az terápiás hatású! Válassza azt az előadót akinek a neve sokat mond az országban, munkássága a legszélesebb…

www.dumaszinhaz.hu

Sharewww.dumaszinhaz.hu a híres, fantasztikus színház hivatalos weboldala. Ezen a helyen lehetősége van bő információt kapni a színészekről, társulatokról, megtudni, hogy melyik városban milyen előadás bemutatása kerül sorra, valamint nálunk könnyen és egyszerűen foglalhat színházi jegyet. Ha kérdései merültek fel, akkor bátran tegye fel a www.dumaszinhaz.hu weboldalon keresztül, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk önnek.

Benk Dénes jegyek

ShareBenk Dénes jegyek eladóak, azonban a jegyek beszerzési ideje igencsak limitált! Nem csoda, végtére is egy olyan tehetséges humoristáról van szó, akit Magyarországon szinte mindenki ismer és szeret! Ha már rég nem röhögött egy kiadósat, akkor itt az ideje szakítani a megszokásokkal! Dumaszinhaz.hu – dobja fel az estéjét egy színházi előadással!

www.dumaszinhaz.hu

Sharewww.dumaszinhaz.hu weboldalon kedvező áron kaphat jegyeket humoristáink fellépésire, valamint ezen a weboldalon mindegyikükről olvashat egy-egy vicces leírást is. Társulatunkban olyan híres humoristák vannak, mint Dombóvári István, Hadházi László, Kovács András Péter, Bellus István, Kiss Ádám stb. Amennyiben jegyeket szeretne vásárolni fellépéseikre, vagy bővebb leírást olvasna róluk, mindenképp keresse fel a dumaszinhaz.hu weboldalt.