Faliszéf

ShareFaliszéf megfelelő vastagságú falak esetén kiválóan alkalmazható. A falak vastagsága minimum 25 centiméteres kell, hogy legyenek. Igazán jó alternatívának bizonyul, ha szakszerű beépítés mellett alkalmazzuk őket. A kínálatunkban megtalálható több nagyságban és különböző funkcióval rendelkező faliszéfek is, melyek közül az igényeihez mérten válogathat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kattintson a banktechsafe.hu weboldalára.

Megbízható faliszéf banktechsafe.hu-ról

ShareMegbízható faliszéf banktechsafe.hu-ról, így Önnek sem kell majd értékei biztonsága miatt aggódnia a továbbiakban. A széfek a falba vannak építve, így egyáltalán nincsenek szem előtt. A széfekben elrejthető nagyobb összegű készpénz, bankkártyák, ékszerek, de akár fontosabb dokumentumok is. Ma már egyre több háztartásban megtalálhatók a faliszéfek, így beépítésük nem horror összeg ellenében történik.

Trezortech és Wertheim faliszéfek

ShareTrezortech és Wertheim faliszéfek rendelhetőek igazán kedvezményes áron a banktechsafe.hu weboldalra kattintva, tehát ha ön is éppen egy megbízható faliszéfet keres, akkor megéri szétnézni kínálatunkban. Falba építhető széfeink között ott vannak a kiváló Wertheim és Trezortech faliszéfek amelyeket egyszerű elrejteni. Amennyiben még ennél is több részletet tudna meg a faliszéfekről keresse fel a banktechsafe.hu-t.

Trezortech és Wertheim faliszéfek

ShareTrezortech és Wertheim faliszéfek magas biztonsági szinttel rendelkeznek. Amennyiben nem szeretne azon aggódni, hogy vajon jól választott-e, illetve megfelelő biztonságot nyújt-e a kiválasztott termék, akkor ajánljuk figyelmébe az általunk forgalmazott magas minőségű és MABISZ minősítéssel ellátott modelleket. A Wertheim és a Trezortech termékek elérhetőek a banktechsafe.hu oldalára látogatva. Keressen bennünket bizalommal!

Trezortech és Wertheim faliszéfek

ShareTrezortech és Wertheim faliszéfek nagy választékával várjuk a banktechsafe.hu honlapjára kattintva. A Trezortech faliszéfek kifejezetten ajánlottak otthoni használtra és a kisebb értéktárgyak megőrzésére. Ár-érték arányban igazán jó választásnak bizonyulnak. A Wertheim széfek a nemzetközi minősítés mellett a MABISZ minősítést is elnyerték, ugyanis igen magas biztonsági szintet nyújtanak. Kiválóan alkalmazhatóak otthon, illetve kisebb vállalatoknál is.