Családi Asztrológia

Elgondolkodott már azon, hogy miért van olyan sok diszharmónia a családokban? Honnan jöhet a sok meg nem értés, szeretet- és figyelemhiány? Esetleg nem is biztos, hogy csak mi vagyunk a hibásak a viszályokért? Lehet, hogy az általunk nem is ismert nagyszülők cselekedtek úgy, hogy az komoly kihatással van a mi vagy a gyermekeink sorsára, jelenlegi életére?

Mi hiszünk abban, hogy egy család karmája, tanulófolyamatai túlmutatnak az egyéneken és érdemes egy család (vagy akár egy vállalkozás) tagjait egységesen is megvizsgálni az asztrológia eszközeivel, akár több generációra visszamenően, hogy a nyitott tanulófolyamatokat a lehető leggyorsabban le lehessen zárni és mindenki maga mögött hagyva a szenvedést végre sokkal kiteljesedettebb és boldogabb életet élhessen!

Elemzéseink a nyugati és a Bölcseleti Ezoterikus Asztrológia tudásanyagán nyugszanak. Minden családtagot alaposan megvizsgálunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk a hozzánk fordulóknak segíteni a családon belüli harmónia visszaállításában.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba még ma és tegye könnyebbé és jobbá életet amilyen gyorsan csak lehet!

Professzionális asztrológiai elemzés családok részére, hogy az élet és egymás megértése könnyebbé váljon. Magyarországon és a határainkon túl is.